Благоевград. Започна кампанията за подаване на документи за настаняване на

...
Благоевград. Започна кампанията за подаване на документи за настаняване на
Коментари Харесай

Благоевград: Започва приемът на документи за настаняване на ученици в общежитията на Езиковата и Природо-математическата гимназии в града

Благоевград. Започна акцията за подаване на документи за настаняване на възпитаници в общежитията на Езикова гимназия и Природо-математическа гимназия в града. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград .
Документи се одобряват в постройката на Спортен пансион – Благоевград, стаи 2А и 2Б, с адрес ул. „ Иван Михайлов “ №51, заран от 8.30 до 12.30 часа и след обяд от 13.30 до 15.30 часа.
Комплектът следва да съдържа заявление, информации за приходите на родителите за последните шест месеца / I – VI / 2019 год., декларация по пример за имотното положение и броя на членовете на фамилията. Крайният период за подаване на документите е 30 юли 2019 година. Списъкът с признатите възпитаници ще бъде разгласен на 9 август 2019г., като ще бъде подложен на видно място в Общежитията.
При разглеждане на документите, ще бъдат взети поради и откритите обществени критерии. С преимущество се употребяват деца сираци, деца с един родител, деца с родители в неравностойно състояние. Миналата година в общежитията на ЕГ И ПМГ бяха настанени 128 възпитаници. В момента има 14 освободени места от възпитаници, приключили междинното си обучение. Заради упования огромен интерес към услугата, Община Благоевград има подготвеност за отделяне на нови стаи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР