Благоевград. За втора поредна година Благоевград беше домакин на държавен

...
Благоевград. За втора поредна година Благоевград беше домакин на държавен
Коментари Харесай

Благоевград: Над 300 момичета взеха участие в турнира по художествена гимнастика „Купите на Кмета на Община Благоевград“

Благоевград. За втора поредна година Благоевград беше хазаин на държавен шампионат по художествена гимнастика „ Купите на Кмета на Община Благоевград “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Над 300 грации се бориха настойчиво за достигането до финала. През целия ден, в залата надпреварата беше доста оспорвано. Грациите показаха осъществявания с уреди лента, обръч, топка и въже. Гимнастичките се показаха, самостоятелно, отборно и с ансамбли. В шампионата присъединяване взеха 16 тима, измежду които „ Левски “, „ Левски-Триадица “, „ Левски плюс “, „ София спорт “, ЦСКА, „ Локомотив “, Семеен кодекс „ Нюанс “, КХГ „ Берое “ и други. Специални посетители на тазгодишното издание на шампионата бяха и грациите от Норвегия, които дойдоха в България особено за спортната конкуренция. Турнирът беше последна инспекция на тимовете участващи в последните за сезона Държавни шампионати „ А “ категория - ансамбли и „ Б “ категория самостоятелно и отборно. Стотици посетители на събитието, станаха очевидци на гений, синхрон и хубост. Вторият шампионат „ Купите на Кмета на община Благоевград “ беше проведен взаимно от Община Благоевград, КХГ „ Пирин “ и Българска федерация по художествена гимнастика.
КХГ „ Пирин “ е първият клуб по художествена гимнастика в Благоевград. Клубът даде висока поръчка и в историята си към този момент има проведени и извършени голям брой шампионати на републиканско, държавно и европейско равнище. Клуб по художествена гимнастика „ Пирин “ продължава да печели купи, награди и медали и популяризира градът ни по света.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР