Благоевград . За поредна година Община Благоевград и спортните клубове

...
Благоевград . За поредна година Община Благоевград и спортните клубове
Коментари Харесай

Благоевград: Общината организира спортни занимания през лятната ваканция

Благоевград. За поредна година Община Благоевград и спортните клубове провеждат безвъзмездни занимания за учениците през лятната почивка. Те започват на 1 юли и ще продължат до края на месец август. Това оповестиха от пресцентъра на общината .
В самодейността са включени разнообразни типове спорт като баскетбол, плуване, художествена гимнастика, футбол, спортна пукотевица, лека атлетика, естетическа гимнастика, самбо, спортна гимнастика, тенис на корт, шахмат, кик-бокс, насочване и лека атлетика.
Тренировките за съответния спорт ще се организират в пространствата, употребени от спортните клубове. В състезателен комплекс „ Пирин “ ще се водят заниманията по спортна гимнастика, кик-бокс, футбол, лека атлетика, естетическа гимнастика, самбо, а плуване -в закрития басейн в кв. „ Еленово “. Спортната пукотевица ще бъде на стрелбището на ул. „ Антон Чехов “ 1, художествената гимнастика – III ОУ. Баскетбол ще има и в IV ОУ „ Димчо Дебелянов “, а тенис – на кортовете в парк „ Бачиново “.
В летните спортни занимания, присъединяване могат да вземат всички възпитаници от 1 клас до 12 клас. Не е належащо авансово записване на искащите. Всеки, който има интерес към спорта ще има опция да тренира с лицензирани треньори и експерти, изцяло гратис.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР