Благоевград. Йорданка Стойчева, директор на Областния съвет на БЧК –

...
Благоевград. Йорданка Стойчева, директор на Областния съвет на БЧК –
Коментари Харесай

Директорът на БЧК-Благоевград е „Жена на годината“ за 2019 г.

Благоевград. Йорданка Стойчева, шеф на Областния съвет на БЧК – Благоевград, е новата носителка на купата „ Жена на годината на Благоевград ” за 2019 година. Името ѝ бе оповестено на специфична гала в концертната зала на Радио Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на БЧК.
„ Не сме сюрпризирани, че тъкмо Йорданка Стойчева завоюва това влиятелно и оспорвано съревнование с още 10 номинирани, тъй като всеки ден от живота й минава в грижа за уязвими хора в благоевградския район и в поддръжка на нуждаещите се. Оценката на жителите на региона съответствува и с високата оценка на управлението на БЧК за работата на шефа на секретариата на БЧК Благоевград. Приемаме влиятелното отличие и като самопризнание на обществото към хуманното дело на Българския Червен кръст от неговото основаване преди 140 години до в този момент. “ – сподели акад. Христо Григоров, ръководител на БЧК, по време на церемонията.
Той сервира на победителката 150 годишен гоблен „ Благовещение “, а заместник-министърът на опазването на здравето и ръководител на Женското благотворително сдружение „ Македония “ Светлана Йорданова ѝ връчи статуетка и почетна грамота.
Идеята на състезанието за „ Жена на годината на Благоевград ” е да бъдат посочени като образец за подражателство и наградени дами от Благоевград, надарени с великото качество да творят положително, дами, които всекидневно отдават време, професионални и личностни умения и нерядко и средства, с цел да оказват помощ на обществото ни да върви напред и да се усъвършенства в името на общото богатство.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР