Благоевград. Втори Международен турнир Golden Pirin Cup ще се проведе

...
Благоевград. Втори Международен турнир Golden Pirin Cup ще се проведе
Коментари Харесай

Община Благоевград и КХГ „Пирин“ са домакини на Втори международен турнир „Golden Pirin Cup”

Благоевград. Втори Международен шампионат „ Golden Pirin Cup ” ще се организира в Благоевград. Традиционното събитие ще бъде в границите на 2 дни - 9 и 10 март в зала „ Скаптопара “. Това оповестиха от Община Благоевград. В шампионата присъединяване ще вземат 430 грации от 15 спортни клуба от страната. Едни от най-силните клубове в страната ще показват своите грации. „ Левски “, „ Левски-Илияна “, „ Левски-плюс “, ЦСКА както и по-нови клубове като „ Море “ - Несебър, „ Брилянт “ - Пловдив, „ Велбъжд “ - Кюстендил, „ Пирин-ЕМ “ - Гоце Делчев, „ Виктория “ - Перник, Отборите на Дупница, „ Теа-Денс “ са единствено част от тимовете, които ще покажат финес, прелест и гений.
Представителите на националния тим на България Лъчезара Пекова и Леонор Божанова, както и на националния тим на Македония - Рейчъл Стоянова също ще покажат комплицирани съчетания пред публиката в Благоевград.
Главен арбитър на шампионата ще бъде Камелия Игнатова, международна и европейска шампионка от отбор, арбитър интернационална категория и представител на БОК.
Спонсори на спортното събитие са Метро, Хиполенд, Евтерпа, Зайо Байо, Издателство Фют, Екоботълс и други Те са дали специфични награди за гимнастичките, показали се по време на шампионата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР