Благоевград. Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград

...
Благоевград. Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград
Коментари Харесай

Благоевград: Временна организация на движението ще бъде въведена в града за провеждане на концерти и фестивала „Франкофоли“

Благоевград. Временна организация на придвижването ще бъде въведена в Благоевград на 14 и 15 юни, когато се организират два огромни концерта в Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Движението за всички моторни транспортни средства и всеобщия градски превоз ще бъде спряно в двете направления по улица „ Александър Стамболийски “, в сектора от кръстовището с бул. „ Свети Димитър Солунски “ до кръговото кръстовище с улица „ 14 полк “ за интервала от 10.00 часа на 14 юни до 06.00 часа на 16 юни 2019 година Определен е обходен маршрут, като придвижването ще се прави по бул. „ Васил Левски “ и ул. „ Джеймс Баучер “.
Мерките ще бъдат в действие и на 21 и 22 юни, по време на фестивала „ Francofolies. Благоевград “. Целта е да бъде обезпечено безпроблемно придвижване на МПС в Областния център. Движението ще бъде спряно за всички моторни транспортни средства и всеобщия градски превоз по западната пътна лента на улица „ 14 полк “, в посока от кръговото кръстовище с улица „ Александър Стамболийски “, до кръговото кръстовище с улица „ Свобода “ за интервала от 08.00 часа на 2 юни до 06.00 часа на 23 юни 2018 година Движението ще се реализира по улица „ Полковник Дрангов “ и ще се управлява от ОДМВР-Благоевград. Автомобили ще могат да бъдат паркирани по ул. „ Александър Стамболийски “ след кръстовището с кръговото придвижване, като входът ще бъде от страната на бул. „ Джеймс Баучер “. При нужда, ще може да се паркира и по дясната лента за придвижване по „ 14 полк “, в посока ЗМКА, както и на паркинги, наоколо до парк „ Македония “.
Апелът е за безпрепятственото реализиране на придвижването, жителите и гостите на Благоевград да бъдат деликатни и толерантни на пътя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР