Благоевград. Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград

...
Благоевград. Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград
Коментари Харесай

Благоевград: Временна организация на движението се въвежда в града за Годишните музикални награди и фестивала „Франкофоли“

Благоевград. Временна организация на придвижването ще бъде въведена в Благоевград в дните на Годишните музикални награди на БГ радио и фестивала„ Francofolies. Благоевград “. По заповед на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов са подхванати всички нужни ограничения за безпроблемното реализиране на придвижването в Областния център. Това оповестиха от Община Благоевград .
Движението за всички моторни транспортни средства и всеобщия градски превоз ще бъде спряно в двете направления по улица „ Александър Стамболийски “, в сектора от кръстовището с бул. „ Свети Димитър Солунски “ до кръговото кръстовище с улица „ 14 полк “ за интервала от 08:00 часа на 16 юни до 06:00 часа на 17 юни, както и за интервала от 08:00 часа на 22 юни до 06:00 часа на 24 юни 2018 година Определен е обходен маршрут, като придвижването ще се прави по бул. „ Васил Левски “ и ул. „ Джеймс Баучер “.
Движението ще бъде спряно за всички моторни транспортни средства и всеобщия градски превоз по западната пътна лента на улица „ 14 полк “, в посока от кръговото кръстовище с улица „ Александър Стамболийски “, до кръговото кръстовище с улица „ Свобода “ за интервала от 08:00 часа на 16.06 до 06:00 часа на 17.06, както и за интервала от 08:00 часа на 22.06. до 06:00 часа на 24.06.2018 година
Движението ще се реализира по улица „ Полковник Дрангов “, като придвижването се управлява от ОД на МВР-Благоевград.
Автомобили ще могат да бъдат паркирани по ул. „ Александър Стамболийски “ след кръстовището с кръгово придвижване, като входът ще бъде от страната на бул. „ Джеймс Баучер “. Ще може да се паркира и по дясната лента за придвижване по „ 14 полк “, в посока ЗМКА,, както и на паркинги, наоколо д парк „ Македония “.
Апелът е за безпрепятственото реализиране на придвижването, жителите и гостите на Благоевград да бъдат деликатни и толерантни на пътя.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР