Благоевград. В откриването на площадка няма нищо предизборно, защото децата

...
Благоевград. В откриването на площадка няма нищо предизборно, защото децата
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Д-р Атанас Камбитов, кмет на Благоевград: В откриването на площадка няма нищо предизборно, защото децата не делят живота на преди и след избори

Благоевград. В откриването на площадка няма нищо предизборно, тъй като децата не разделят живота на преди и след избори. Това сподели кметът доктор Атанас Камбитов по време на формалната гала за откриването на актуализирана детска площадка в Благоевград, построена от Общината, със съдействието на претендента за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков и неговото семейство, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . Той означи, че преди началото на събитието за откриването на обновената детска площадка при започване на алеята за парк „ Бачиново “ публицисти са го попитали дали това се прави предизборно. „ Какво му е предизборното на детската площадка? Първо – обещахме есента, а в този момент я направихме. Децата, които в този момент са на оборудването не разделят живота на преди и след изборите. Те желаят детска площадка. Ще кажа и нещо друго – за какво Елена Йончева не подари детска площадка? Видяхме офшорните сметки – пари „ Дал Господ “ Дисниленд да купим. Ако беше подарила детска площадка на драго сърце щях да я открия в този момент, преди изборите и да ѝ благодаря “, сподели още доктор Атанас Камбитов.
Кметът на Благоевград изрече благодарности към Андрей Новаков, за това, че през годините не се е трансформирал, не е не запомнил кой е и от къде е тръгнал, нито хората. „ Искам да те поздравя и за всичко, което направи в Европейският парламент (ЕП) – основен договарящ от името на европарламента е позиция, която не е единствено твой персонален триумф, а е триумф за всички нас “, добави доктор Атанас Камбитов. Според него най-важното нещо е какво прави човек, тъй като разказвачи има доста, както и празни приказки. „ Важното е какво правиш, тъй като както е казано – по делата ще ги познаете. В този ред на мисли ти благодаря за всичко, което правиш и за това, че когато сме те потърсили, постоянно си ни съдействал “, акцентира доктор Камбитов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР