Благоевград. В града ще се проведе инициативата Лекоатлетически маратон -

...
Благоевград. В града ще се проведе инициативата Лекоатлетически маратон -
Коментари Харесай

Благоевград: В града ще се проведе инициативата „Лекоатлетически маратон - Благоевград“

Благоевград. В града ще се организира самодейността „ Лекоатлетически маратон - Благоевград “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . На 11 май от 10.00 часа десетки фенове на спорта ще застанат на старта пред зала „ 22 септември “, с цел да изпитат себе си. Непосредствено преди старта ще бъде и регистрацията на участниците. Тя ще стартира от 8.45 часа и ще продължи до 9.45 часа пред зала " 22 септември ".
В конкуренцията ще се включат спортисти от цялата страна, като състезателите ще бъдат разграничени на две категории- „ Юноши и девойки до 16 години “ и „ Мъже и Жени “.
Цялата дължина на трасето е с дължина 7.3 километра, а за юноши и девойки до 16 години е с дължина 3 километра. Стартът ще бъде даден пред зала „ 22 септември “, като маршрутът продължава през площад " Македония ", по вело алея " Бачиново ", Парк " Бачиново " (обиколка на езерото) и назад по същия маршрут до зала " 22 Септември ".
Събитието е само по рода си за югозападна България с сходна дължина на трасето. Лекоатлетически маратон се провежда от Община Благоевград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР