Благоевград. В града ще се проведе благотворителен концерт в помощ

...
Благоевград. В града ще се проведе благотворителен концерт в помощ
Коментари Харесай

Благоевград: В града ще се проведе благотворителен концерт в помощ на 12-годишната Микаела

Благоевград. В града ще се организира благотворителен концерт в помощ на 12-годишната Микаела. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . На 26 юли от 19.00 часа в зала „ Яворов “ артисти и танцьори ще се качат на една сцена, с цел да поддържат детето, което се нуждае от средства за незабавна интервенция.
Микаела страда от епилепсия и има тежки пристъпи всекидневно. За да се усъвършенства положението ѝ е належащо да бъде подложен вагусов стимулатор. Операцията може да бъде осъществена в болница Аджибадем в Турция, само че за задачата са нужни 57080 евро. Към момента фамилията на детето се нуждае от още 35 000 лв., с цел да може Микаела да замине за Турция.
В благотворителния концерт ще вземат присъединяване ТФ „ Астра “, Пирински танцов отбор „ Вихрен “, ФГ „ Веселина “, Женска група „ Иглика “, певческа група „ Златна възраст “, Търговска колегия „ Българска усмивка “, ДЮФА „ Пиринска китка “,, ДФТА „ Пиринче “. Проявата е подкрепена и от създателите Юлия Белемезова, Тодор Чалганов, Ивана Спасова, Александрина Механджийска, Лъчезар Кацарски, Константина Димитрова, Кристиян Вакадинов, Карамфил Божиков., Мария и Магдалена Филатови, Васил Лазаров, Христина Маркова, Надя Андонова, Стоян Джельов.
Средства може да бъдат дарени и в платформата „ Хелпкарма “ тук.
Дарителска сметка в Обединена българска банка:
IBAN: BG49UBBS80021080823040
BIC: UBBS BGSF
Титуляр на сметката: Микаела Иванова Миткова
Paypal: [email protected]
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР