Благоевград. В града ще бъде представен мюзикълът Коса. Представлението ще

...
Благоевград. В града ще бъде представен мюзикълът Коса. Представлението ще
Коментари Харесай

Благоевград: В града ще бъде представен мюзикълът „Коса”

Благоевград. В града ще бъде показан мюзикълът „ Коса ”. Представлението ще бъде на сцена от през днешния ден до 5 април в спектакъл „ Д.р Карл Джераси “ (кампуса на АУБ) от 20.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . В основните функции влизат Никола Миланов, Боян Златарски, Валентина Станева, Евгения Трифонова, Борис Дечев, Георги-Никола Траянов и Десислава Арнаудова.
Продуцент на мюзикъла е Николета Манчева, а режисьор - Елизабет Иванова-Гибсън. Хореографията е направена от Симона Янева, Алексия Коколиос и Йорго Чирияй, а вокалната подготовка е дело на Наталия Кокар и Яница Янакиева. Асистент-режисьори на продукцията са Леда Драгиева и Виктория Димитрова. Асистент -продуцент е Виктория Ангелова.
„ Коса “ си е извоювал международен статус на социално-културен феномен, празнуващ живота и свободата. С музика на Галт Макдермот и текст на Джеръм Рагни и Джеймс Радо, феновете ще се насладят на песни като Aquarius и Let The Sunshine In.
Билети могат да се закупят в кампуса на Американския университет в България, касите на EasyPay, онлайн на уеб страницата на EpayGo.bg и билетните центрове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР