Благоевград. В годините назад хора са се отделяли от БСП,

...
Благоевград. В годините назад хора са се отделяли от БСП,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Структурите на ПП АБВ в област Благоевград заявиха желание да напуснат партията и онези, които са били членове на БСП- да си възстановят членството

Благоевград. В годините обратно хора са се отделяли от Българска социалистическа партия, правили са свои партии и структури, роене е имало от партията, а това е предписание като цяло левицата по-слаба. Мисля, че през днешния ден в Благоевград слагаме началото на противоположния развой, тъй като структурите на Политическа партия АБВ в региона обявиха предпочитание да изоставен партия АБВ и тези, които са били членове на Българска социалистическа партия да си възстановят участието при нас. Това сподели на конференция в Благоевград водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . По думите ѝ тези, които в никакъв случай не са били членове на Българска социалистическа партия, само че желаят да станат такива, ще бъдат признати в партията.
„ По нашите правила това стана след диалози с общинските ръководители, които от своя страна обявиха предпочитание да одобряват още веднъж за членове на Българска социалистическа партия тези, хора които до в този момент бяха в структурите на АБВ. Това не е еднократен акт. Има декларирани сходни стремежи от още 4 или 5 области в страната от регионалните управление на структурите на АБВ. Има декларирани сходни планове също от структури на „ Движение 21 “, на партия зелените и така нататък На място един по един ще разгледаме тези случаи и ще вземем решение “, сподели още Корнелия Нинова. Тя съобщи, че се радва, че макар комплицираните отношение с АБВ в годните се е стигнало до този миг, в който нейни членове се връщат в редиците на Българска социалистическа партия. „ Нас ни сплотява обща цялостен, общата ни лява политика, общите ни визии по какъв начин би трябвало да се промени политиката в страна, с цел да докара до по-висок стандарт на живот на хората и до по-силна. Отваряме необятно вратите на Българска социалистическа партия за всеки, който споделя нашите политики, нашето държание и е подготвен дружно с нас да организира тези политики с общата цел, която имаме – събаряне на ръководството на ГЕРБ и предложение на нови политики за ръководството на страната с една цел възстановяване живота на хората “, акцентира Нинова.
От своя страна Димитър Атанасов, който два мандата е бил регионален ръководител на Политическа партия АБВ, сподели, че по-рано са изпратили декларация до централното управление на АБВ по отношение на това, което са създали, с цел да няма неправилни интерпретации. „ Ние имаме изпратено предложение до централното управление на АБВ, само че за жалост след него не последва нищо “, добави Атанасов. Той добави, че през последните дни доста се е коментирало, че Политическа партия АБВ е свалила политическото доверие към него. „ Скоро ще разберете, че в действителност ние свалихме политическото си доверие от нашите ръководители “, разяснява Атанасов. Той акцентира, че напълно скоро и доста други структури на Политическа партия АБВ в страната ще се влеят в редиците на Българска социалистическа партия, като най-вероятно първата от тези структури ще е от Хасково.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР