Благоевград. Ученици от Благоевград се включиха активно в инициативата Капачки

...
Благоевград. Ученици от Благоевград се включиха активно в инициативата Капачки
Коментари Харесай

Благоевград: Ученици от града се включиха активно в инициативата „Капачки за бъдеще“

Благоевград. Ученици от Благоевград се включиха интензивно в самодейността „ Капачки за бъдеще “ в Благоевград. Възпитаници от III ОУ „ Димитър Талев “ направиха следващо подаяние от пластмасови капачки. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград .
Те участваха в самодейността на Мартина Йорданова и Лазар Радков, която е под наслов „ Капачки за бъдеще “. Събраните капачки в Туристически културно-информационен център към Община Благоевград възлиза на 280 кг, от които 150 кг от III ОУ.
След дареното количество през миналата 2017 година, надхвърлящо 100 кг, Община Благоевград продължава да поддържа самодейността и през 2018 година. Туристически културно-информационен център Благоевград остава единственият непрекъснат пункт за събиране на пластмасови капачки към акцията „ Капачки за бъдеще “. Благодарение на даренията от пластмасови капачки през последните три месеца и мощната заинтригуваност на жителите в цялата страна, на 16 декември 2017 бе дарен кувиоз на болничното заведение в Червен бряг.
В момента се прави асортимент на най-нуждаещите се лечебни заведения, с цел да се дефинира къде ще бъде дарен идващият подобен. Община Благоевград благодари на учениците от ПГИ „ Иван Илиев “, ПГСАГ „ Васил Левски “, III ОУ „ Димитър Благоев “, на всички жители и компании, които се включиха в акцията и моли да продължат да способстват за спасяването на човешки животи и за запазване околната среда.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР