Благоевград. Три нови детски площадки бяха открити официално днес от

...
Благоевград. Три нови детски площадки бяха открити официално днес от
Коментари Харесай

Три нови детски площадки бяха открити в Благоевград и село Рилци

Благоевград. Три нови детски площадки бяха открити публично през днешния ден от кмета на община Благоевград доктор Атанас Камбитов. Едната от тях е в село Рилци, а другите две са в града – в квартал „ Бялата висота ” и в квартал „ Орлова чука ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Сега откриваме тези три детски площадки, общият им брой е 17. Останалите са приключени на 70-80%, до 20 дни всички ще бъдат подготвени – те са и в селата, и в градските квартали. Всички са направени по самодейността „ Ти предложи! Кмете, направи! ” и са построени там, където хората са поискали. Финансирането е напълно от общинския бюджет. Абсолютно всички дават отговор на условията за безвредно потребление ”, съобщи кметът доктор Атанас Камбитов.
Детските площадки са предопределени за деца от 3 до 12 години.
Кметът Камбитов посочи, че положението на построените детски площадки е положително, общината води указател. При установени похищения се реагира незабавно и оборудванията се ремонтират. „ Почти всекидневно се вършат такива поправки. Не се пази имуществото, само че по този проблем би трябвало да работим всички, би трябвало цивилен надзор, няма по какъв начин общината да има чиновник до всяка площадка. Този въпрос ще бъде решен с видеонаблюдението. Засега покриваме целия град, на по-късен стадий ще включим парковете и селата ”, сподели още Камбитов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР