Благоевград. Стремим се юбилейният ни спектакъл Вапцаров – песни за

...
Благоевград. Стремим се юбилейният ни спектакъл Вапцаров – песни за
Коментари Харесай

Маргарита Мачева, Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград: Стремим се юбилейният ни спектакъл, посветен на Вапцаров, да бъде уникален

Благоевград. Стремим се юбилейният ни театър „ Вапцаров – песни за индивида “ да бъде неповторим. Това сподели шефът на Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ – Благоевград Маргарита Мачева по време на конференция по отношение на постановката, отдадена на стотния креативен сезон на театъра, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . По думите ѝ той ще има собствен „ сценичен език “, който ще бъде основан посредством преплитането на трите гледни точки на режисьорите. Във връзка с друга от новостите за театъра, а точно неговото лого, Мачева сподели, че 100-годишния празник е събитие, което е доста основно.
„ От една страна се обръщаме към предишното, посредством правенето на летопис, прави се юбилеен театър с присъединяване на цялата натрупа на театъра. От друга страна това е и миг, в който да си създадем равносметка и да начертаем нови направления, по които да поемем. Театъра като цяло се стреми да бъде в крайник със съвремието. Затова имаме изцяло нова визия, а освен ново лого. Самото лого носи обръщение, което е обвързвано със постройката на театъра, само че и с пътя към бъдещето “, сподели още Мачева.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР