Благоевград. Спектакълът Тайната вечеря на Дякона Левски“ ще бъде поставен

...
Благоевград. Спектакълът Тайната вечеря на Дякона Левски“ ще бъде поставен
Коментари Харесай

Благоевград: Постановката „Тайната вечеря на Дякона Левски“ ще бъде представена в зала „Пейо Яворов“ на 18 февруари

Благоевград. Спектакълът „ Тайната вечеря на Дякона Левски “ ще бъде подложен на сцена в Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Постановката е на спектакъл " Българска войска “ и ще бъде играна на 18 февруари 2019 година от 19.00 часа в зала „ Пейо Яворов “. В нея вземат участие Вeселин Калановски, Антоанета Добрева - Нети, Милен Миланов, Георги Новаков, Стойко Пеев, Александър Дойнов, Георги Къркеланов, Тигран Торосян, Радосвета Василева,Веселин Ранков, Иван Радоев, Владислав Виолинов, Иван Налбантов, Луизабел Николова. Автор на „ Тайната вечеря на Дякона Левски “ е Стефан Цанев, режисьор и сценарист Асен Шопов, за костюмите се грижи Цвета Маринова.
Сюжетът споделя за нощта преди обесването на Апостола на свободата. Моментът, в който Дякона ще изповядва самичък себе си, а фенът ще се опита да откри отговор на стряскащите и до през днешния ден въпроси за измяната, за идеалите, за цената на свободата. Предателство, идеали, всеотдайност, грях, амнистия, независимост – тези тематики от сюжета са скелетът на представлението, върху който актьорите натрупат плът и душа.
Спектакълът е с дълготрайност 2 часа. Билети могат да бъдат закупени на касата на зала " Пейо Яворов ". Предвидени са отстъпки за възпитаници. За резервации и информация - 0884/ 115 138 и 0877/ 373 489.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР