Благоевград. След премиера във виенския Фолкстеатър и представяне на фестивала

...
Благоевград. След премиера във виенския Фолкстеатър и представяне на фестивала
Коментари Харесай

Благоевград: Иво Димчев представя първия си албум Скулптури по време на фестивала „Тара-ра-бумбия“

Благоевград. След премиера във виенския " Фолкстеатър " и показване на фестивала „ One Dance Week “ през предходната година, Иво Димчев идва и в Благоевград. Той ще показа първия си албум " Скулптури " на 18 май от 21:30 часа в Голямата зала на държавна такса " Н.Вапцаров ", в границите на фестивала " Тара-ра-бумбия ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград .
Хореограф и пърформанс актьор със международно самопризнание, Иво Димчев става все по-популярен с музиката си, в началото композирана за разнообразни представления през годините и записана с нов аранжимент. Албумът съдържа 12 части, в които оперната подготовка на гласа на Димчев среща меланхолията на актьори като Anthony and the Johnstons и електронната музика. " За мен пеенето и творчеството с музика е било постоянно орнамент към по-сериозната ми работа като режисьор и хореограф. Драматургията до момента е била съществена част от работата и експериментирането с разнообразни тематики и формати – театрални и театрални. Музиката постоянно е освежавала спектаклите ми. Но взех решение в един миг да изкарам песните от подтекста на спектаклите и да схвана дали те могат да съществуват независимо. Оказа се, че се усещат много удобно ", споделя актьорът.
Билети се оферират на касата на Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “. Жители и посетители на Благоевград ще станат част от един международен театър на изкуството..
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР