Благоевград. Ще бъде предоставена допълнителна база за тренировки за КХГ

...
Благоевград. Ще бъде предоставена допълнителна база за тренировки за КХГ
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Родители: Благодарим на д-р Камбитов, че осигури дом на художествената гимнастика в Благоевград

Благоевград. Ще бъде предоставена спомагателна база за тренировки за КХГ „ Пирин “. Това съобщи по време на среща с родители на деца, трениращи художествена гимнастика, претендентът за кмет за трети мандат на Благоевград, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, доктор Атанас Камбитов, оповестиха от пресцентъра на предизборния му щаб . Той пое ангажимент да бъдат планувани часове за тренировки и в зала „ Скаптопара “, като занятията в III OУ също ще продължат.
„ Вървим към съществено решение във връзка с даване на спомагателни спортни бази. Всяка година строим, ще създадем и още зали за спорт. В по-мащабен проект, имаме упоритостта да изградим и Мултифункционален състезателен комплекс, с лекоатлетическа писта и зали с всички нужни условия “, сподели доктор Камбитов.
Родителите подчертаха, че срещат безусловно схващане и поддръжка в лицето на доктор Камбитов.
„ Благодарим ви! Преди пет години даже не сме си помисляли, че нашите децата ще упражняват художествена гимнастика, а към този момент са част от този хубав спорт и печелят награди. Благодарим за поддръжката, имаме вяра, че и отсега нататък ще е по този начин. Все още сме дребен клуб, само че имаме съществени упоритости. Искаме децата ни да упражняват всеки ден “, подчертаха родителите.
Преди срещата доктор Атанас Камбитов връчи купи на призьорите и грамоти на тимовете в Трети държавен шампионат по художествена гимнастика за Купите на община Благоевград „ Купа Пирин “ и интернационален шампионат “Приятели “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР