Благоевград. Ще бъдат предприети всички необходими мерки възможността за спиране

...
Благоевград. Ще бъдат предприети всички необходими мерки възможността за спиране
Коментари Харесай

Община Благоевград: Възможността за спиране на водата на улица „Марица“ по време на ремонтните дейности ще бъде светена до минимум

Благоевград. Ще бъдат подхванати всички нужни ограничения опцията за прекъсване на водата по улица „ Марица “ да бъде сведена до най-малко. Това стана ясно на работна среща сред представители на Община Благоевград, ВиК и компанията реализатор на обекта, оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . В момента на място се правят СМР действия по план „ Благоустрояване на градската среда “. В случай на нужда ще бъдат употребявани байпасни връзки, които да обезпечат водоподаване по време на замяна на ВиК мрежата в региона. При планувано прекъсване на водата, живеещите на улица „ Марица “ ще бъдат уведомявани авансово с документално известие, което ще бъде сложено на входовете на кооперациите, информация ще бъде помествана и на уеб страницата на Община Благоевград – blgmun.com.
Ще бъдат подхванати и дейности, които да подсигуряват водоподаването към ДГ „ Детски свят “ в работно време.
По време на СМР дейностите ще бъде актуализирана надземната и подземна улична инфраструктура, ще бъдат ремонтирани тротоарните настилки и създаване на ново енергоспестяващо улично осветяване ще бъдат облагородени зелените площи. При нужда от отрязване на дървета, ще бъдат засадени нови компесаторно. Община Благоевград моли жителите да проявят схващане!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР