Благоевград. Шофьорите да се движат с повишено внимание на второкласен

...
Благоевград. Шофьорите да се движат с повишено внимание на второкласен
Коментари Харесай

Благоевград: По няколко направления в областта шофьорите трябва да се движат с повишено внимание заради колоездачно състезание

Благоевград. Шофьорите да се движат с нараснало внимание на второразреден път 19 Разлог-Банско от км 36+037 до км 39+796, защото се организира колоездачно съревнование в интервала от 15,00 до 19,00 часа. Предупреждението важи и за второразреден път 84 Баня-Разлог от км 103+537 до км 104+245, както и за третокласен път 1901 Банско-Баня от км 0+000 до км 4+420. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пирин дежурният чиновник в Областно пътно управление-Благоевград. Няма ремонтни действия по първокласните и второкласните пътища в района. Нормално интензивно е придвижването по основен път Е-79 и Автомагистрала „ Струма “ в сектора от Благоевградска област. Шофьорите да се движат с нараснало внимание в региона на Кресненското дефиле и прохода Предел, заради нараснала заплаха от падащи камъни.
От Областно пътно управление-Благоевград насочат зов към водачите на моторни транспортни средства да карат деликатно, съобразявайки се с пътната конюнктура.
Натали СТЕФАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР