Благоевград. С уникални изпълнения по фигурно пързаляне беше открита ледената

...
Благоевград. С уникални изпълнения по фигурно пързаляне беше открита ледената
Коментари Харесай

Благоевград: С красиви изпълнения по фигурно пързаляне бе открита ледената пързалка в града

Благоевград. С неповторими осъществявания по фигурно пързаляне беше открита ледената пързалка в центъра на Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В програмата присъединяване взеха фигуристите от състезателен клуб „ Ледени искри “, които демонстрираха прелест върху леда. Жители и посетители приветстваха бурно Мария Илинова, Тея Николаева, Венета Симеонова, Виктория Златкова, Александра Александрова и Ива Андреева.
Програмата продължи с осъществявания на децата музикално учебно заведение „ Престо “. Десетки малчугани с неспокойствие чакаха да се качат на най-новия атракцион в центъра на града.
Ледената пързалка ще остане в Благоевград до 1-ви март. Тя е с размери 12x25 м. Цената за прилагане на оборудването дружно с наем на кънки е 7 лв. за 30 минути и 9 лв. за 1 час. За деца под 12-годишна възраст таксата е 5 лв. за 30 минути и 7 лв. за един час. Има опция и за целодневно прилагане на пързалката, като цената дружно с наема на кънки е 18 лв.. Неограничено прилагане на оборудването за целия престой е 75 лв.. Придружителите на деца до 7 години ще употребяват леденото оборудване против 50% от цената.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР