Благоевград. С представленията Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“

...
Благоевград. С представленията Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“
Коментари Харесай

Благоевград: С представленията „Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“ и „Малкият Пучи“ продължава 7-ото издание на фестивала „Тара-Ра-Бумбия“

Благоевград. С представленията „ Да бъдеш или не Ромео и Жулиета “ и „ Малкият Пучи “ продължава 7-ото издание на фестивала „ Тара-Ра-Бумбия “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . Първата режисура е дело на Драматичен спектакъл „ Стефан Киров “ – Сливен. Тя може да бъде гледана от 17.00 часа на Голяма сцена. В функциите на основните герои ще влязат едни от най-обичаните от младото потомство влогъри от „ Айде.бг “. В 20.00 часа още веднъж на огромната сцена на Драматичния спектакъл феновете на театъра ще могат да се допрян до Ованес Торосян, който ще показа своят моноспектакъл „ Малкият Пучи “.
„ Фокус “ напомня:
В рамките на тазгодишното 7-мо издание на фестивала „ Тара-Ра-Бумбия “ ще бъдат показани общо 22 представления в дните до 20 май. Част от тях ще се играят на Голяма и Камерна сцена, а други на разнообразни пространства в Благоевград. Билети и карти за фестивала се продават на касите на Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ – Благоевград. За възпитаници, студенти и пенсионери има отстъпки.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР