Благоевград. С музикален концерт и много изненади ще бъде дадено

...
Благоевград. С музикален концерт и много изненади ще бъде дадено
Коментари Харесай

Благоевград: С концерт ще започне инициативата „Чист и зелен Благоевград! От нас зависи!“ на 6 април

Благоевград. С музикален концерт и доста изненади ще бъде обещано началото на акцията „ Чист и зелен Благоевград! От нас зависи! “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Концертът стартира в 10.00 часа на 6 април на площад „ Македония “. Изпълнители от „ Престо “ ще зарадват жителите с рок, доста въодушевление и сила. В 10.30 часа ще бъде формалното разкриване на акцията, когато ще бъде даден и старт на почистването.
Еко Партнърс, Община Благоевград и магазин Mr.Bricolage подсигуряват материали за огромното разчистване, с цел да улеснят работата на доброволците. Ще има ситуирани пет шатри из целия град, където ще се раздават чували и ръкавици. В кв. „ Еленово “ шатрата ще бъде позиционирана пред Спортен комплекс „ Пирин “, в кв. „ Струмско “ - против магазин „ Стоми “, а в кв. „ Грамада “ - пред бившето „ Аско Деница “. Шатрата за кв. „ Освобождение “ и кв. „ Запад “ ще бъде ситуирана в двора на някогашния механотехникум. На площад „ Македония “ също ще има ситуирана шатра за разпределяне на материали. Събраните боклуци следва да бъдат изнесени до най-близките съдове за разбъркан битов боклук, а разделно събраните боклуци до съдовете за разделно събиране. Ангажиментът за транспортиране на разделно събрания боклук е на Еко Партнърс, а компания „ Биострой “ ще събира чувалите със събран разбъркан боклук.
Кампанията „ Чист и зелен Благоевград! От нас зависи! ” цели да възпита отговорност към опазването на околната среда, обич към природата и нейното запазване и поддържане.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР