Благоевград. Росен Николов е избран за председател на областната организация

...
Благоевград. Росен Николов е избран за председател на областната организация
Коментари Харесай

Росен Николов е избран за председател на областната организация на АБВ за Благоевград

Благоевград. Росен Николов е определен за ръководител на регионалната организация на АБВ за Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . До момента той бе краткотрайно изпълняващ длъжността. На регионалната конференция, издигнала и одобрила кандидатурата му, участваха към 40 делегата от общинските структури на политическата мощ в района. На съвещанието бе и водачът на АБВ Константин Проданов.
Веднага след избирането му Росен Николов съобщи, че ще работи за реализирането на политиките на АБВ, както на районно, по този начин и на национално ниво. Той изрази убеденост, че партията ще бъде част от състава на идващото Народно заседание и уточни, че ще работи интензивно за реализиране на положителни резултати и на европейските и локални избори следващата година. „ Симпатизирам на лявата концепция. Тя е бъдещето, новият път на България. Искам да събудя желанието на хората, които симпатизират на АБВ, да се борим за възобновление на нацията ни. Ние можем и би трябвало да дадем опция, нов път за страната ни. Регионът на Благоевград е доста характерен, само че аз съм уверен, че тук има доста хора, които могат да дадат един нов път, едно ново начало на България “, уточни той.
Думата взе и водачът на Алтернатива за българско възобновление Константин Проданов. Той сложи акцент върху нуждата от икономическото развиване на районите, от възраждането и основаването на производства с висока добавена стойност, с дейната поддръжка от страна на страната, които да стимулират хората да останат в България, да основават фамилиите си тук и тук да отглеждат децата си. „ Благоевград е една от областите, които са най-силно наранени от отрицателните демографски трендове в страната. Те значително са разследване от тоталното неявяване на страната от икономическите процеси през последните тридесет години. В предишното Благоевград е бил обитаемо място и област с почтена за почитание промишленост, която за жалост бе сведена до услуги и микропроизводства като дребни шивашки цехове, произвеждащи на ишлеме, където се работи при рабски условия на труд и за мизерни средства. За това употребявам случая да прикани да престане тази абдикация на страната от икономическия живот. Самоцелното фаворизиране на няколко финансови параметри като невисок дълг и прочие, не може да е мотив за наслада, когато виждаме, че голяма част от българите са го докарали до там, че нямат зъби в устата си, когато имате извънредно посредствена промишленост, която не създава нищо с висока добавена стойност, и когато, съгласно последната статистика от тази седмица, над два милиона българи живеят в тежки материални ограничения “, уточни той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР