Благоевград. Промяна на маршрута на линия №7 от градския транспорт

...
Благоевград. Промяна на маршрута на линия №7 от градския транспорт
Коментари Харесай

Благоевград: За удобство на жителите в квартал „Освобождение“ са разкрити нови спирки по улиците „Вардар“ и „Ветрен“

Благоевград. Промяна на маршрута на линия №7 от градския превоз ще бъде направена в Благоевград. Тя влиза в действие от 25 юли. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Две нови спирки ще бъдат обособени на улица Вардар. Едната от тях ще бъде при новите обществени жилища, а другата - сред улиците „ Вардар “ и „ Шар Планина “. Нова спирка на градския превоз ще има и при улица „ Ветрен “ №8. Спирката на улица „ Дойран “ ще бъде изместена с към 50 метра, като рейсовете към този момент ще стопират преди, а не след новоизградения светофар. Оптимизацията на линията се прави за улеснение на жителите на квартал „ Освобождение “. Разписанията на рейсовете ще бъдат закачени на видно място при самите спирки.
Промените влизат в действие единствено няколко дни след откриването на шест нови улици в IV микрорайон.
През април тази година, посредством въвеждане на нови линия на градския превоз, беше решен дълготраен проблем за жителите на квартала. До този миг те нямаха опция да употребяват рейсове, които стопират покрай домовете им.
Благодарение на поредната политика на кмета доктор Атанас Камбитов, по същото време, транспортните средства от градския превоз бяха заменени с съвременни, отговарящи на условията за норма Евро 5.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР