Благоевград. През целия месец август в Благоевград се провеждат безплатни

...
Благоевград. През целия месец август в Благоевград се провеждат безплатни
Коментари Харесай

Благоевград: През целия месец август в града се провеждат безплатни спортни занимания за учениците

Благоевград. През целия месец август в Благоевград се организират безвъзмездни спортни занимания за учениците. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пирин Румяна Станоева, специалист в Община Благоевград. Тя добави, че самодейността се провежда от общината и спортните клубове в града.
„ Изготвен е график, с поддръжката на спортните клубове, като в спортните комплекси на Благоевград – Спортен комплекс „ Пирин “, зала Скаптопара, откритите спортни площадки и други, децата могат да се възползват от занимания по разнообразни спортове като баскетбол, лека атлетика, хокей на трева, тенис на корт, спортна гимнастика, шахмат и други. В общи линии тази година спортната ни стратегия за лятната почивка е доста разнообразна “, сподели още Станоева. По думите ѝ всеки ден от този месец, децата ще могат да упражняват обичаните си спортни занимания, както и да открият нови такива.
„ За цялата стратегия се грижат лицензирани треньори, графика е обществен – качен е на страницата на Община Благоевград, на страницата на Спортен Благоевград, има я в залите, тъй че родителите могат да се свържат с нашите треньори. Не е належащо авансово записване “, добави Станоева. Тя акцентира, че главната цел на общината е младежите да бъдат здрави, да бъдат дейни и да имат добра двигателна просвета, като за задачата се осъществя точно тази лятна занималня.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР