Благоевград. Премиерът Бойко Борисов и министърът на финансите Владислав Горанов

...
Благоевград. Премиерът Бойко Борисов и министърът на финансите Владислав Горанов
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов и министърът на финансите Владислав Горанов инспектираха Регионалното депо за отпадъци край Благоевград

Благоевград. Премиерът Бойко Борисов и министърът на финансите Владислав Горанов инспектираха Регионалното хранилище за боклуци край Благоевград, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " -Пирин . С тях са още регионалният шеф на Благоевград Бисер Михайлов, регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ и депутат Даниела Савеклиева, депутатът Стефан Апостолов, кметовете на Благоевград и Симитли доктор Атанас Камбитов и Апостол Апостолов и други. Премиерът Бойко Борисов разяснява, че сходни уреди са изключително значими за популацията освен в Благоевград, само че и в още 4 общини.
По-рано се състоя публично разкриване на „ Регионална система за ръководство на отпадъците, район Благоевград, обслужваща общини Благоевград, Симитли Рила, Кочериново и Бобошево – I стадий “. Паралелно бе направена и първа копка на обект по план „ Проектиране и създаване на спомагателна инфраструктура /инсталация за авансово отнасяне на битови боклуци и компостираща апаратура за разделно събрани биоразградими и/или зелени отпадъци/ за развиване на районната система за ръководство на отпадъците на район Благоевград, включващ общини Благоевград, Симитли, Рила, Кочериново и Бобошево “.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР