Благоевград. От днес започва цялостно преасфалтиране на улица Вардар“ в

...
Благоевград. От днес започва цялостно преасфалтиране на улица Вардар“ в
Коментари Харесай

Започва поетапно асфалтиране на улиците „Вардар“, „Дойран и „Шар Планина в Благоевград

Благоевград. От през днешния ден стартира изцяло преасфалтиране на улица „ Вардар “ в Благоевград. Тя е една от трите улици в региона, които скоро ще имат напълно нова настилка. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . След ул. „ Вардар “ ще бъде положен асфалт и по „ Дойран “ и „ Шар Планина “.
Заради ремонтите действия краткотрайно ще бъде изменен маршрутът по линия №7 от градския превоз. Автобусите ще стопират при Областна дирекция по сигурност на храните и ще не престават да се движат по ул. „ Славянска “.
Община Благоевград моли водачите на моторни транспортни средства да не паркират на местата, планувани за асфалтиране.
Ремонт ще бъде осъществен от сектора при отбивката на ул. „ Славянска “, по ул. „ Дойран “ до Социалните жилища и назад до новия светофар.
В края на месец юли 2019 година, кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов откри и шест изцяло благоустроени улици в IV микрорайон. Това са „ Ветрен “, „ Роден край “, „ Черно море “, „ Съединение “, „ Независимост “ и „ Руен “. С благоустрояване на улиците бяха построени и шест подпорни стени, които обезпечават сигурността на преминаващите коли, пешеходци. Изградени бяха нови тротоари и LED осветяване. Обособени бяха и паркоместа и зелени зони.
По самодейност на кмета доктор Атанас Камбитов, през 2014 година, в IV микрорайон, бяха узаконени жилищата на стотици семейства.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР