*** Благоевград От 09.00 часа от х-л „Ален мак” Благоевград

...
*** Благоевград От 09.00 часа от х-л „Ален мак” Благоевград
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 7 юни

*** Благоевград

От 09.00 часа от хотел „ Ален мак” Благоевград за село Дрен ще стартира приключението, наречено " Фермата ", взаимно с център за занаяти " Егрека ".

*** Бургас

От 10.30 часа до 13.30 часа в изложба „ Георги Баев “, бул. „ Демокрация “ № 6 ще се организира „ Wine Gogh “ - Ателие за изобразяване и вино - „ Срещу светлината “.

От 11.00 часа на ул. " Александровска " №147 ще бъде открита фотоизложбата „ Бургас в унисон с природата ".

От 18.00 часа пред Военен клуб – Бургас на бул. „ Христо Ботев “ № 48 - Паметник на 24-ти Пехотен черноморски полк ще се организира цивилен обред по полагане на венци и цветя в памет на паналите за свободата на Македония.

От 18.00 часа в изложба „ Георги Баев “ на бул. „ Демокрация “ № 6 ще се организира среща на самостоятелния културен бранш в Бургас - „ Нека поговорим “ - област „ Музика “.

От 18.00 часа в KЦ „ Морско казино “, зала " Георги Баев " ще се състои оповестяването на спечелилите в Седми народен юношески конкурс на тематика: " Аз съм един от тях - българските праведници на света ", проведен от ЦЕБС " Алеф ".

*** Враца

От 09.00 часа ще започва Инициативата „ Да почистим река Лева “.

*** Казанлък

От 09.30 часа Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще отслужи Божествена Златоустова литургия в храм „ Св. Троица “ в града. Той ще бъде посрещнат в 09.15 часа.

*** Поморие

От 10.00 часа на ул. „ Професор Парашкев Стоянов “ ще продължи самодейност за разчистване на най-дългата линия по южното Черноморие – плаж „ Ивицата “.

*** Смолян

От 9.00 часа в манастирския храм „ Покров на св. Богородица “ на Кръстова гора Негово Високопреподобие архимандрит Висарион ще отслужи светата божествена Литургия дружно с отец Иван Марински от катедрален храм „ Св. Висарион Смоленски “.

*** Ямбол

От 11.00 часа на площад „ Освобождение “ (Безистен-Юг) децата от Музикална къща „ Мюзик инсайд “ ще изнесат концерт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР