Благоевград. Общинската структура на ГЕРБ в Благоевград проведе редовното си

...
Благоевград. Общинската структура на ГЕРБ в Благоевград проведе редовното си
Коментари Харесай

Благоевград: Общинската структура на ГЕРБ проведе отчетно-изборно събрание

Благоевград. Общинската конструкция на ГЕРБ в Благоевград организира постоянното си отчетно-изборно заседание. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Благоевград . По време на събитието бе показан докладът на общинското управление за предходния мандат, а по-късно бяха направени номинации за общинско управление, секретар и началник. За ръководител бяха номинирани досегашният началник Йордан Андонов и Бисер Михайлов. След гласуването двамата получиха близки резултати.
По време на събитието Даниела Савеклиева, регионален координатор на ГЕРБ и депутат, разяснява сполучливото председателство на България и акцентира голямото значение за Благоевград и целия район за реализирането на един от главните цели, а точно Западните Балкани.
Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов благодари на организацията за положителната работа. Той акцентира, че локалната власт получава поддръжка от държавното управление, напъните са еднопосочни, по тази причина и Благоевград се трансформира през години и се осъществят многочислени планове, които усъвършенстват качеството на живот на жителите на града. „ Всичко, което вършим, ни дава мотив за самочувствие, тъй като никой преди нас не е направил повече за Благоевград ”, сподели още кметтът Камбитов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР