Благоевград. Общината подкрепя кампания за събиране на средства за болно

...
Благоевград. Общината подкрепя кампания за събиране на средства за болно
Коментари Харесай

Благоевград: Общината подкрепя кампания за събиране на средства за болно дете

Благоевград. Общината поддържа акция за събиране на средства за болно дете. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . По този мотив ще бъде сложена кутия за дарения в помощ на 14-годишния възпитаник Иван Христов. Тя ще бъде позиционирана пред касата на зала „ Пейо Яворов “ от през днешния ден, когато означаваме и Деня на християнското семейство. Всеки искащ може да помогне на фамилията на 14-годишния юноша. По време на коледно-новогодишните празници ще бъдат проведени начинания, посредством които също ще бъдат заделени средства за момчето.
Има и дарителска банкова сметка в Първа капиталова банка АД. Титуляр на сметката е майката на Иван- Ваня Георгиева Христова, а номерът на сметката е BG13FINV91501317178315.
Иван е на 14 години от Благоевград, тренира бейзбол. В началото на месец май, Иван получава болки в коляното, които лекарите отдават на спортни контузии от тренировките. Лекуващият ортопед ползва инжекции, само че след две седмици болката става непоносима. Лекарите назначават рентген и скенер. Резултатите от скенера не са безапелационни, само че подозренията са за остеосарком – недоброкачествен израстък, вариация на рака на костната система.
Както за множеството фамилии в България, които са попадали в безмилостната битка с рака, по този начин и за семейство Христови, сумата е непостижима за лекуването на Иван.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР