Благоевград. Общината организира богата съпътстваща програма по време на двата

...
Благоевград. Общината организира богата съпътстваща програма по време на двата
Коментари Харесай

Благоевград: Общината организира богата съпътстваща програма по време на двата дни на фестивала “Francofolies Благоевград“

Благоевград. Общината провежда богата съпътстваща стратегия по време на двата дни на фестивала “Francofolies Благоевград “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград .
Жителите и гостите на Благоевград имат опцията да станат част от извънредно богата съпътстваща стратегия, в двата дни на фестивала „ Francofolies. Благоевград “. На площад „ Македония “ ще бъде ситуиран арт базар, с ръчно направени произведения. Ще има и френски ателиета, в които всеки един ще има опция да създаде за себе си нещо за спомен, благодарение на представители на фондация „ Изиарт “. Освен това Община Благоевград е планувала и доста концерти в двата на дни на фестивала. Днес на сцената на площад „ Македония “ от 17.00 часа ще излязат възпитаници от Езикова гимназия, час по-късно ще станем част от концерта на групата „ Кока Маз Джаз “. В събота от 10.00 часа на площада ще се изявят възпитаници от НХГ. Същият ден от 17.00 часа за публиката ще пеят част от спечелили в първото издание на фестивала „ Благоевград БГ VOICE ”. Непосредствено след тях на сцената ще излезе и Мина Сучева, която ще изнесе концерт с френски песни.
От Културно-туристически информативен център - Благоевград са подготвили туристически обиколки на забележителностите на града. И в двата дни на фестивала, от 17.00 часа, те ще започват от „ LARGO MALL ”. Обиколките ще се организират при авансово записване в осведомителния център и събиране на група от най-малко от 10 индивида. Желание може да бъде декларирано на място в Културно-туристически информативен център – Благоевград или на телефон 0884 115 150.
Днес, на 22 и 23 юни от 11:00 до 19.00 часа- The Salt room/ Солна стая Благоевград предлага обиколка на света с дегустации и вино на чаша на над 50 виновност, от всички ценови категории и стилове. По време на тридневното събитие ценителите на напитката ще имат опцията да се срещнат с историята на виното.
От ресторант „ Чушка “ пък са подготвили особено френско меню за жителите и гостите на Благоевград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР