Благоевград. Община Благоевград стартира благотворителна кампания в помощ на 11-годишният

...
Благоевград. Община Благоевград стартира благотворителна кампания в помощ на 11-годишният
Коментари Харесай

Благоевград: Общината поставя дарителски кутии в помощ на 11-годишния Деян

Благоевград. Община Благоевград започва благотворителна акция в помощ на 11-годишният Деян Ивайло Апостолов. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . За задачата са сложени дарителски кутии в кино „ CINEMAX “ – Благоевград, в магазин „ Sky optic ” на основната комерсиална улица „ Тодор Александров “, в осведомителния център на Община Благоевград на пл. „ Г Измирлиев “, както и във фоайето в постройката на Общината, до гише „ Информация “. От на следващия ден, 15 август, кутии ще бъдат сложени в магазини „ CITY ONE " с адреси: ул. „ Владо Черноземски “ 3Б, ул. „ Владо Черноземски “ 12, ул. „ Крали Марко “ 4, пл. „ Гоце Делчев “ 2, ул. „ Даме Груев “ 1, бул. „ Св.св. Кирил и Методий “ 24, а на по-късен стадий на новоизграждащи се обекти на бул. „ Васил Левски “ 53 и ул. „ Александър Стамболийски “ 77. Подвижни дарителски кутии ще има на всички културни мероприятия, проведени от Община Благоевград.
Деян страда от рядка форма на вродена мозъчна особеност, детска церебрална парализа и симптоматична епилепсия.
Деян се нуждае от съответно лекуване и рехабилитация в Турция, само че фамилията му няма нужните финансови средства за това.
В края на месец юни, по предложение на кмета доктор Атанас Камбитов, Общински съвет гласоподава разпределяне на еднократна финансова помощ на Деян.
Всеки, който желае да помогне, може да се включи в благотворителната акция, като остави избраната от него сума в дарителските кутии или преведе пари по сметката на Деян.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР