Благоевград. Новият директор на Областна дирекция на МВР – Благоевград

...
Благоевград. Новият директор на Областна дирекция на МВР – Благоевград
Коментари Харесай

Ст. ком. Дойчин Дойчинов, ОДМВР – Благоевград: Приоритетно ще работим по борба с битовата престъпност и престъпленията, свързани с наркотици и акцизни стоки

Благоевград. Новият шеф на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов публично бе показан на конференция в Благоевград, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . Пред представителите на медиите той разяснява, че целите, които ще зададе за работа на Дирекцията ще бъдат битката с битовата престъпност в дребните обитаеми места и закононарушенията, свързани с опиати и акцизни артикули. „ От един ден съм тук, към момента се ориентирам в ситуацията, само че съм работил в едно от най-тежките региони ръководства в София, тъй че динамичността и напрежението са ми познати “, сподели още ст. ком. Дойчинов.

Дойчин Дойчинов е на 39 години от София. Семеен е с две деца. Завършил е компетентност „ Национална сигурност “. В системата на Министерство на вътрешните работи работи от 2004 година, като е заемал поредно разнообразни длъжности в „ Охранителна полиция “ и „ Криминална полиция “. От 2010 до 2015 година е работил в ГДБОП по линия опиати, а от 2015 до преди няколко дни е заемал управителна служба в 3-то районно управление (на МВР) – София. Първо е бил шеф в „ Криминален бранш “, по-късно заместник-началник, а през последните две години е бил шеф на самото ръководство.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР