Благоевград. Наситена програма от интересни спектакли очаква почитателите на театъра

...
Благоевград. Наситена програма от интересни спектакли очаква почитателите на театъра
Коментари Харесай

Благоевград: Три са представленията, включени в днешната програма на фестивала „Тара-ра-бумбия“

Благоевград. Наситена стратегия от забавни спектакли чака феновете на театъра през днешния ден в Благоевград, по време на „ Тара-ра-бумбия “ - територия за млад спектакъл. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Програмата стартира в 14.00 часа с Модул „ Памет “- 100 години спектакъл в Благоевград. В модула ще бъде показан спектакълът „ Нирвана “ от Константин Илиев, с режисьор Ставри Карамфилов на Камерна сцена в Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “.
„ Аз, Фойербах “ излиза на Голяма сцена в държавна такса „ Никола Вапцаров “ в 19.00 часа. Спектакълът е отдаден на 75-годишнината на Стефан Мавродиев. В ролята на Фойербах се превъплъщава самият той, доайенът на Младежки спектакъл „ Николай Бинев “ – Стефан Мавродиев. Пиесата споделя за артист, който след 7 години пауза, се завръща на театралната сцена, с цел да се яви на кастинг за мечтана от него роля пред великия режисьор Летау.
След края на шедьовъра на Стефан Мавродиев, на сцената излизат актьорите от спектакъл „ Реплика “ с представлението на режисьора Явор Гърдев - „ Елхата у Иванови “. Постановката стартира в 21.00 часа в Градска художествена изложба. Драматургичният опус е основан през 1938 година и е преведен на български език от забележителния стихотворец Георги Рупчев. " Елхата у Иванови " е креативна акция, основана от взаимната работа на спектакъл " Реплика " и Явор Гърдев.
„ Елхата у Иванови “ не е уместно за лица под 14 години. Входът е свободен, а броят на местата е стеснен. Не се позволяват правостоящи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР