Благоевград. Народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева

...
Благоевград. Народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева
Коментари Харесай

Благоевград: Депутатите Даниела Савеклиева и д-р Емил Тончев бяха гости на откриването на лот 3.3 от автомагистрала „Струма”

Благоевград. Народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева и доктор Емил Тончев бяха посетители на откриването на лот 3.3 на автомагистрала „ Струма ”. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Пътният сектор от Кресна до Сандански се отваря за придвижване пет месеца предварително. С плакати „ Благодарим ти, господин министър-председател, че ни направи европейци ” жителите от района изрекоха своето удовлетворение от реализирането на един от най-важните за Благоевградска област инфраструктурни планове.
„ Въпреки че някои споделят, че асфалт не се яде, за нас от този край, автомагистралата е значима, тя ще даде занаят, тъй като ще дойдат вложители, ще се открият нови работни места, бизнесът ще се съживи ”, разясниха поданици от петрички села.
При откриването на новата магистрална права водосвет отслужи Неврокопският митрополит Серафим.
Министрите на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова и на превоза Росен Желязков подчертаха, че новият сектор ще обезпечи безвредно пътешестване за всички, с помощта на напъните на строители и проектанти.
„ Благодаря на премиера Борисов за осъществявания ангажимент към хората от Благоевградска област. Благодаря за това, че Автомагистрала „ Струма ” е приоритет в държавната стратегия. Строителството на автомагистралата е от огромно значение за целия район, тъй като обезпечава сигурност и безпроблемно пътешестване и дава големи благоприятни условия за развиване на бизнеса, на туризма ”, разяснява регионалният координатор на ГЕРБ - Благоевград и депутат Даниела Савеклиева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР