Благоевград. Над 100 души в сферата на здравеопазването в община

...
Благоевград. Над 100 души в сферата на здравеопазването в община
Коментари Харесай

Благоевград: Над 100 души в сферата на здравеопазването в общината с по-високи заплати, след подписан анекс между кмета Атанас Камбитов и синдикатите

Благоевград. Над 100 души в областта на опазването на здравето в община Благоевград с по-високи заплати, след подписан анекс сред кмета Камбитов и синдикатите. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Медицинските и немедицинските експерти в детските ясли, детски градини с яслени групи, както и работещите в медицински кабинети в учебни заведения, са с нараснали работни заплати.
Увеличението е в действие от 1 януари и е вследствие на съответната и целенасочена политика, водена от кмета доктор Атанас Камбитов. Промените ще обиден над 100 души работещи в областта на опазването на здравето в Община Благоевград. След нарастването, възнагражденията ще доближат 900 лв.. През 2018 година заплатите на помощния личен състав в детските ясли бяха увеличени два пъти.
Освен за по-високи заплати, Община Благоевград непрестанно работи в посока на възстановяване на материално-техническата база в детските заведения. За децата са обезпечени отлични условия, както и здравословна храна, според условията на Министерство на здравеопазването.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР