Благоевград. На всички е ясно, че БСП е единствената най-голяма

...
Благоевград. На всички е ясно, че БСП е единствената най-голяма
Коментари Харесай

Кирил Добрев, БСП: Ние сме единствената опозиция, сега доказваме, че сме и единствената алтернатива

Благоевград. „ На всички е ясно, че Българска социалистическа партия е единствената най-голяма съпротива на ръководещите. Време е да покажем, че сме и единствената опция. За това ще ни помогне планът “Визия за България ”. Това е документ, който ние пишем дружно с всички български жители. Всеки може да взе участие в неговото писане посредством своите оферти “. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев на среща с жители в Благоевград за Визията, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Той акцентира, че документът е продължение на всичко това, което левицата е писала и като управнически стратегии, и на различния бюджет, който е изготвила предходната година. „ Визията крепко стъпва на конгресни решения и документи, които сме приемали през годините. След като премине през цялото публично разискване, откакто бъде дискутирана във всички организации по места, ще бъде направен финален вид на документа, който да бъде гласуван и на съвещание на Народно събрание. След това ние ще имаме самочувствието, че зад тази стратегия не стоят няколко индивида, а стои огромна част от българското общество “, сподели още той.
„ Нещата в Благоевград вървят зле - закриват се културни институции има дефицит тук-там в детските ясли и градини “. Това съобщи някогашният кмет и член на Народно събрание на Българска социалистическа партия Костадин Паскалев . Той разяснява, че инфраструктурата е сериозен проблем, за който не се работи редовно и огромните обещания не се извършват. Доходите, както и заетостта, са на доста ниско равнище.
По време на срещата жителите подчертаха, че майчинството би трябвало да бъде обвързано към минималната работна заплата. Те попитаха за какво майките, отглеждащи близнаци, не получават по-голямо парично заплащане. „ Искаме Визия за Благоевград - младежите приключват по две магистратури, а всички са сервитьори, закри се цигарената фабрика, в частния бранш работят хора без трудови контракти. Трябва да се вземат ограничения “, обявиха жителите. В полемиката взеха присъединяване народните представители Петър Витанов, Богдан Боцев и Николай Бошкилов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР