Благоевград. На състоялото се отчетно-изборно събрание ГЕРБ – Банско, в

...
Благоевград. На състоялото се отчетно-изборно събрание ГЕРБ – Банско, в
Коментари Харесай

Благоевград: Общинските структури на ПП ГЕРБ в Банско и Белица проведоха редовните си отчетно-изборни събрания

Благоевград. На състоялото се отчетно-изборно заседание ГЕРБ – Банско, в наличието на регионалния координатор и депутат Даниела Савеклиева, бе признат регистриран отчет за активността на организацията и с цялостно болшинство делегатите гласоподаваха доверие на бъдещото ново управление. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ-Благоевград . За общински началник единомислещо бе определен Георги Икономов – кмет на Общината, а за секретар – Александър Мацурев – народен представител в 44-ото Народно заседание.
В новото управление бяха избрани отново досегашните членове Асен Кирицов, Костадин Загорчин, Евгения Тренчева, Благой Кишев, Елена Дашева. Новите членове на управлението са Райна Зайкова и Владимир Кушлев.
На състоялото се отчетно-изборно заседание в Белица бе показан и признат доклада на структурата за предходния мандат. На събранието присъстваше и регионалният координатор и народен представител от Политическа партия ГЕРБ Благоевград Даниела Савеклиева. Общинската конструкция гласоподава цялостно доверие и избра с цялостно болшинство Иван Стойчев.
Избраните нови управления би трябвало да бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР