Благоевград. На официална церемония днес, кметът д-р Атанас Камбитов посрещна

...
Благоевград. На официална церемония днес, кметът д-р Атанас Камбитов посрещна
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът д-р Камбитов даде прием в чест на зрелостниците от Випуск 2019

Благоевград. На публична гала през днешния ден, кметът доктор Атанас Камбитов посрещна зрелостниците на града. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Той приветства всички завършващи, като им пожела доста триумфи по пътя напред. Кметът доктор Камбитов участва и на честването във връзка 50 години от основаването на Професионална гимназия по туризъм и лека индустрия " Гоце Делчев " - гр. Благоевград. По време на тържеството шефът на гимназията Димитрина Иванова връчи на кмета грамота „ За изключителни заслуги в развиването на учебното заведение и професионалното обучение “.
„ Благодаря за поканата, за мен е изключително прелестно да бъда част от вашата гала, част от вашия празник, 50 години от основаване на професионалната гимназия. През всички тези години гимназията реализира доста. Адмирации за преподавателите, по тази причина, че през всичките тези години осигурихте последователност. Искам да поздравя и учениците, да им кажа, че са създали верния избор, да учат в професионалната гимназия. Едно учебно заведение, което дава качествено обучение, опция за реализация, несъмнено, сигурен съм, че доста от вас ще продължат и ще завършат и висше обучение. Желая ви триумф! За мен е голяма чест да получа тази грамота! Приемам я като оценка за напъните на всички, освен за кмета, а и за екипа на общината. Тук е мястото да благодарим и на министерство на образованието и на министър Вълчев, освен за финансовата поддръжка, а и за съдействието, което постоянно са ни оказвали. “, сподели кметът доктор Камбитов.
Дни преди най-вълнуващия и дълго чакан ден - абитуриентския бал, зрелостниците от благоевградските гимназии се любуваха на коктейл и описаха своите учебни истории пред доктор Камбитов. По време на празничната вечер Випуск 2019 имаха опцията да се снимат, да създадат фотосесия за спомен от срещата с кмета. Ученичката Петя Пороминска от НХГ „ Св.св. Кирил и Методий “ посрещна своя рожден ден на формалния банкет. Кметът доктор Атанас Камбитов поздрави рожденичката и ѝ подари таблет. Петя Пороминска към този момент е призната студентка в АУБ, компетентност „ Бизнес администрация “. Общо 867 зрелостници приключват през 2019 година в Благоевград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР