Благоевград. Мария Илиева и Любо Киров ще поздравят благоевградската публика

...
Благоевград. Мария Илиева и Любо Киров ще поздравят благоевградската публика
Коментари Харесай

Благоевград: Мария Илиева и Любо Киров с голям концерт по повод празника на града - 24 май

Благоевград. Мария Илиева и Любо Киров ще поздравят благоевградската аудитория във връзка Празника на Благоевград- 24 май. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . На площад „ Македония “ от 19.30 часа в деня на славянската книжовност и култура- 24 май обичаните реализатори на България ще показват извънреден концерт.
По време на събитието двамата музиканти Любо Киров и Мария Илиева ще изпълнят вдъхновяващите си шлагери, ще показват нови части и ще изпеят особено за Благоевград старите си шлагери. На празничната сцена два от най- слушаните и желани гласа на България ще изпълнят и взаимният си шлагер, прочут на всички “Alright “.
Концертът ще бъде част от богатата стратегия, която е подготвила Община Благоевград във връзка честванията за Празника на града- 24 май.
В деня на славянската книжовност и просвета, в деня на солунските братя, жителите и гостите на Благоевград ще бъдат част от тематични събития, концерти, шествия и ритуали по полагане на венци и цветя в памет на светите братя и тяхното дело.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР