Благоевград. Комисия по безопасност на движението към Община Благоевград набеляза

...
Благоевград. Комисия по безопасност на движението към Община Благоевград набеляза
Коментари Харесай

Благоевград: Комисия по безопасност на движението в града набеляза редица мерки за повишаване сигурността на пътя

Благоевград. Комисия по сигурност на придвижването към Община Благоевград набеляза редица ограничения за повишение сигурността на всички участници в придвижването. По време на свое съвещание Комисията взе решение да бъде положена пътна маркировка на пътя от Благоевград към летовище „ Бодрост “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Ще бъдат сложени антипаркинг тела на пътния възел сред бул. „ Пейо Яворов “ и бул. „ Св. Димитър Солунски “.
Комисията реши още да бъде положена и напречна пътна маркировка на кръстовището на бул. „ Пейо Яворов “, до „ Стилдом “ и кръстовището на ул. „ Броди “ с ул. „ Яне Сандански “ според ПИПСМР.
Бе взето решение да се извърши обход на всички пешеходни пътеки взаимно с представители на Сектор „ Пътна полиция “. Ще бъде осъществен спомагателен оглед на останалата част от пешеходните пътеки и ще се реши нуждата от спомагателното им осветление.
Членовете на комисията заседаваха и разгледаха въпроси, постъпили от жители под формата на горещи сигнали, имейли или входирани в Деловодството на Общината молби и тъжби.
Община Благоевград създава план за създаване на изцяло видеонаблюдение на Благоевград.
Община Благоевград моли за внимание от страна както на водачите на транспортни средства, по този начин и на пешеходците. Нека всички съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата, съблюдават рестриктивните мерки, с цел да бъдат избегнати произшествия с съдбовен край.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР