Благоевград. Комедията Помощ, жена ми е луда“ ще бъде представена

...
Благоевград. Комедията Помощ, жена ми е луда“ ще бъде представена
Коментари Харесай

Благоевград: Комедията „Помощ, жена ми е луда“ ще бъде представена в зала „Пейо Яворов“ на 5 февруари

Благоевград. Комедията „ Помощ, жена ми е луда “ ще бъде показана в Благоевград на 5 февруари. Постановката ще стартира в 19.00 часа в зала „ Пейо Яворов “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
В функциите влизат Христо Гърбов, Ясена Господинова, Ралица Константинова, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Борислав Веженов, Йовко Кънев. Автор на комедията е Жан Барбие, постановката е на Орлин Дяков, продукцията е на Драматичен спектакъл „ Сава Огнянов “- Русе.
„ Помощ, жена ми е луда “ е една от известните комедии на актуалния френски драматург Жан Барбие, показана за първи път в парижкия спектакъл „ Театр дьо Нувоте ”, където се е играла няколко сезона.
Семейните и служебни връзки на началник на корпорация основават безкрайни комични положения, разказани от създателя в стила на изисканата френска комедия.
Билети може да намерите на касата на зала “П. Яворов ”. За резервации и информация може да позвъните на телефони 0884 /115 138 и 0877 / 373 489. На касата на зала „ Пейо Яворов “ е сложена и кутия, в която всеки искащ може да остави подаяние, в помощ на Владислав Кипров, на който следва незабавна животоспасяваща интервенция.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР