Благоевград. Кметът на Община Благоевград и председател на Сдружение на

...
Благоевград. Кметът на Община Благоевград и председател на Сдружение на
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът д-р Атанас Камбитов беше домакин на заседание на Общото събрание на Сдружението на югозападните общини

Благоевград. Кметът на Община Благоевград и ръководител на Сдружение на югозападните общини доктор Атанас Камбитов бе хазаин на съвещание на Общото заседание на СЮЗО. По време на срещата бе призната Работна стратегия 2019. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Тя е направена от няколко елементи, като е разграничена на направление, измежду които „ Информационно обслужване “, „ Обучения “, „ Партньорство “, „ Дейности по планове “ и други.
Сред обсъжданите точки в Дневния ред бяха още и доклад за активността на СЮЗО и СЮЗО - клон София за 2018, Отчет на контрольора, финансов доклад на СЮЗО, приемане на Бюджет 2019 и приемане на община Годеч за член на СЮЗО.
Срещата бе водена от кмета доктор Камбитов и Любица Томова - изпълнителен шеф на Сдружението на югозападните общини. На съвещанието участваха още кметове на общини от югозападна България, ръководителят на Общински съвет - Благоевград Радослав Тасков, секретарят на община Благоевград- София Янчева.
През 2014 година кмета на Благоевград доктор Камбитов бе определен за ръководител на Сдружението на югозападните общини, а през 2018 година бе избран отново с цялостно болшинство от делегатите. Това е трети следващ мандат на кмета на община Благоевград доктор Атанас Камбитов, като ръководител на СЮЗО.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР