Благоевград. Кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов за поредна

...
Благоевград. Кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов за поредна
Коментари Харесай

Благоевград: За шеста поредна година кметът д-р Атанас Камбитов ще връчи приза „Училище на годината“

Благоевград. Кметът на Община Благоевград доктор Атанас Камбитов за поредна година ще връчи наградата „ Училище на годината “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . И в това издание на церемонията две образователни заведения ще бъдат удостоени с оценката „ Училище на годината 2019 “.
Събитието ще се организира в зала „ Яворов “ на 23 май от 19.00 часа. В навечерието на деня на славянската книжовност и просвета, шествие на знамената ще премине по основните улици в Благоевград, което ще тръгне от Съдебна палата в 18.30 часа. След идване на знамената в залата, програмата продължава с предаването на знамето от миналогодишните спечелили на новите призьори. В залата, с изключение на оповестяването на учебните заведения спечелили, ще бъдат наградени и дейци за приноса им в развиването на културата, образованието и науката в Благоевград.
Както всяка година кметът доктор Атанас Камбитов ще даде специфичен банкет за дейците на културата, образованието и науката. Той ще се организира в същия ден в зала “22 септември ” от 21.00 часа.
През миналата 2018 година спечелили в състезанието „ Училище на годината “ бяха III Основно учебно заведение „ Димитър Талев “, VIII СУ „ Арсений Костенцев “ и ПМГ „ Акад. Сергей Корольов “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР