Благоевград. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов направи оглед на

...
Благоевград. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов направи оглед на
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът д-р Атанас Камбитов направи оглед на ДГ №8 „Вечерница“ и дворното място преди старта на строително-монтажните дейности

Благоевград. Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов направи оглед на детска градина „ Вечерница “ и дворното място преди старта на строително-монтажните действия по план „ Обновяване и рационализация на просветителната инфраструктура в Благоевград “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В осъществяване на плана ще бъде построена нова постройка за целодневна грижа за децата. В главната постройка на детската градина ще бъдат доставени и инсталирани нови уреди в кухненското и пералното помещение, ще бъдат сменени мебелите в занималните и спалните. Ще бъдат ремонтирани и актуализирани детските площадки и ще бъде построена една нова такава в двора на ДГ „ Вечерница “.
В рамките на план „ Обновяване и рационализация на просветителната инфраструктура в Благоевград “, който се финансира по Приоритетна ос 1 „ Устойчиво и интегрирано градско развиване ”, Инвестиционен приоритет „ Образователна инфраструктура ”, Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014-2020 се планува още и ремонт на учебните здания на III ОУ „ Димитър Талев “, V СУ „ Георги Измирлиев “ и НХГ „ Св.св. Кирил и Методий “, където ще бъде построен и физкултурен салон.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР