Благоевград. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов даде старт на

...
Благоевград. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов даде старт на
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът д-р Атанас Камбитов даде старт на подготовката на ОФК „Пирин”

Благоевград. Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов даде старт на подготовката на ОФК „ Пирин “ за пролетния дял от шампионата, оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Кметът приветства управлението на отбора и играчите, като им пожела победи. „ Футболистите могат да упражняват умерено и да се концентрират върху дуелите, които предстоят. До месец май бюджетът е обезпечен. Дай, Боже, да бъде един сполучлив сезон! Задачата е една – да останат в „ А “ група “. Община Благоевград мъчно може да устоя тима, знаете, че бюджетът е към 2,5 млн. лв., без стратегически спонсори няма по какъв начин да се оправим. И сега търсим такива. В края на януари одобряваме и общинския бюджет, там също има заложени средства. От финансова страна, по отношение на това, което е контрактувано с управлението, няма проблем. Доста скъпоплатени футболисти напуснаха, което ще разреши да усъвършенстваме разноските “ сподели доктор Камбитов. Той разясни, че тимът ще разчита на очакванията от школата на „ Пирин “
По време на старта, бе отслужен и водосвет за здраве и триумфи от отец Петър. По време на старта на подготовката участваха още управлението на ОФК „ Пирин “, представители на бизнеса, почитатели на благоевградския отбор.
На 9 и 10 януари футболистите на ОФК „ Пирин “ ще преминат медицински прегледи и проучвания. Подготовката ще премине на два стадия – първи в Благоевград и втори в Турция.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР