Благоевград. Кметът д-р Атанас Камбитов разпореди да бъдат монтирани нови

...
Благоевград. Кметът д-р Атанас Камбитов разпореди да бъдат монтирани нови
Коментари Харесай

Благоевград: По разпореждане на кмета д-р Камбитов монтират нови пейки в двора на МБАЛ в града

Благоевград. Кметът доктор Атанас Камбитов разпореди да бъдат инсталирани нови пейки в двора на Многопрофилната болница за интензивно лекуване (МБАЛ) в Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В момента се слагат дървени дъски на избрани за задачата места. Идеята е да бъдат основани по-добри условия за пациентите на лечебното заведение. Ще бъдат сложени и нови кошчета за боклуци. На места, където асфалтът е с нарушена целокупност, настилката ще бъде актуализирана.
При старта на акцията „ Чист и зелен Благоевград! От нас зависи! “, инициирана от кмета доктор Атанас Камбитов, огромна част от терените към отделенията в болничното заведение бяха почистени. В самодейността интензивно участваха дамите от Съвет на дамите, които ще продължат почистването и идващия уикенд.Благодарение на тяхната креативност, остарели автомобилни гуми бяха превърнати в цветни саксии.
Инициативата „ Чист и зелен Благоевград! От нас зависи! “ продължава и на 13 и 14 април. Жителите могат да се включат, като почистят определен от тях терен, включително своите дворни места и междублокови пространства. Отново ще бъдат ситуирани и шатри, на които ще се раздават помощни материали. Те са обезпечени от Община Благоевград, Еко Партнърс, Mr. Bricolage и „ Метро “.
Раздавателните пунктове ще бъдат при Спортен комплекс „ Пирин “ за жителите на кварталите „ Еленово “ и „ Ален мак “, в кв. „ Струмско “ против магазин „ Стоми “, в кв. „ Грамада “ пред бившето „ Аско Деница “. Шатрата за кв. „ Освобождение “ и кв. „ Запад “ ще бъде ситуирана в двора на някогашния механотехникум. На площад „ Македония “ също ще има ситуирана шатра. Материалите ще бъдат раздавани от младежи към Детски парламент – Благоевград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР