Благоевград. Кандидатът за кмет на Община Благоевград от ПП ГЕРБ

...
Благоевград. Кандидатът за кмет на Община Благоевград от ПП ГЕРБ
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът за кмет на Благоевград д-р Атанас Камбитов и водачът на листата на АБВ Владимир Елезов подписаха декларация за сътрудничество

Благоевград. Кандидатът за кмет на Община Благоевград от Политическа партия ГЕРБ доктор Атанас Камбитов и лидерът на листата на Политическа партия АБВ с претенденти за общински съветници Владимир Елезов подписаха декларация за съдействие и партньорство, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . Д-р Атанас Камбитов изрече специфични благодарности на водача на Политическа партия АБВ Румен Петков, както и на Владимир Елезов за поддръжката, която му оказват. Той добави, че в миналия мандат на Общински съвет – Благоевград същинска съпротива не са били тези, които са се афиширали като такива, трансформирайки локалния парламент в цирк. „ Истинската съпротива бяха Владимир Елезов и Кирил Ваклинов. Тогава, когато не бяха съгласни – отстояваха своите позиции, само че имаха доводи, причини и претекстове, само че постоянно, когато ставаше въпрос за оферти, които вземат решение съществени, значими, даже бих споделил - витално значими проблеми за Благоевград, те с доста разсъдък и отговорно подкрепяха тези оферти “, съобщи още доктор Камбитов.
Той добави, че през миналите 4 години са работили в интерес на жителите и изрази убеденост, че това ще се случва и за в бъдеще. Д-р Камбитов акцентира, че в декларацията се сплотяват към 4 съществени целта – създаване на индустриална зона, по-чиста екологична среда, устойчива и уравновесена демографска политика и развиване на културата и спорта. Д-р Камбитов добави, че към тях е добавено също електронно ръководство на Община Благоевград. Кандидатът за кмет на Благоевград разяснява също, че като цяло реформирането и оптимизацията на общинската администрация е измежду неговите съществени цели. „ Аз знам къде имаме неточности, знам къде имаме пропуски. Искам да отбележа, че тук не става дума за лични промени, а за чисто функционални и структурни.
От своя водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков поздрави доктор Атанас Камбитов за казаното от него. „ Въпросът със структурирането на административните звена е основен. В момента Пловдив има 33-ма кмета. Това са две държавни управления. Не знам дали си даваме сметка защо приказваме. Чест прави на кмета, че той слага въпроса и по този начин се прави, тъй като има кардинални въпроси, които се слагат не от позиция на конюнктурата, а от позиция на нуждата да бъдат решени “, сподели още Петков. Той изрази увереността си, че жителите на Благоевград са мъдри хора и ще оценят устрема на Политическа партия АБВ да се организира акция, която гледа 4 години напред, а не е вторачена в един ден. „ След него ще имаме години, в които ще би трябвало да продължим да работим дружно и да сътворяваме положителни условия за живот на хората “, акцентира Петков.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР