Благоевград. Кандидатът за кмет на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов,

...
Благоевград. Кандидатът за кмет на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов,
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът за кмет на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов подписа декларация за сътрудничество с ПП „Атака“

Благоевград. Кандидатът за кмет на Община Благоевград доктор Атанас Камбитов, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ подписа декларация за съдействие с Политическа партия „ Атака “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . Двете политически сили се сплотяват към 4 съществени целта, свързани с бъдещето на града и дребните обитаеми места. Това са: създаване на Индустриална зона, по-чиста екологична среда, устойчива и уравновесена демографска политика и развиване на просвета и спорт. Кандидатът за кмет на Благоевград доктор Атанас Камбитов сподели, че това е следващата декларация за партньорство и поддръжка, която подписва с представители на политическа групировка. „ Мога да кажа, че през годините имахме добър разговор сред Община Благоевград и Политическа партия „ Атака “. Като цяло мога да кажа, че съгласно мен общината организираше политика, която значително дава отговор на концепциите и патриотичните полезности на политическа партия „ Атака “. И в тази декларация се сплотяваме към 4 съществени целта, които са заложени в нашата стратегия и които считам, че са значими за бъдещето на Благоевград. Уверен съм, че това е началото на едно положително съдействие, което ще осъществяваме в идващия общински съвет “, акцентира доктор Камбитов. Той изрече специфични благодарности към Георги Ковачки, ръководител на районната конструкция на Политическа партия „ Атака “, само че и на всички последователи на партията за поддръжката, която му оказват.

От своя страна Георги Ковачки съобщи, че е изключително щастлив от обстоятелството, че може да участва на такова събитие, в което се подписва декларация за съдействие сред Политическа партия „ Атака “ и Политическа партия ГЕРБ. „ Както сподели и доктор Атанас Камбитов, ние сме присъединили в тази декларация най-важното, което е належащо за Община Благоевград и нейните жители. Освен това като бъдещи сътрудници от партия „ Атака “ ще се борим за бистрота в цялото ръководство. Най-много ще подчертаваме върху стопанската система на Община Благоевград, тъй като знаете, че имам проблеми, само че с построяването на Индустриалната зона, то аз се надявам, че доктор Камбитов ще направи нужното за обезпечаването на работни места за хората “, означи Ковачки. Той разяснява, че има доста планове, които следва да бъдат изпълнени през идващите две години, заради което доктор Атанас Камбитов би трябвало да бъде кмет на Община Благоевград, с цел да може да ги осъществя. Според Ковачки, претендентите за кмет на Благоевград са доста, само че за Политическа партия „ Атака “ най-правилният избор е доктор Камбитов. Той изрази вяра, че такова ще бъде мнението и на жителите на града и дребните обитаеми места.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР